Feestaankleding voor al uw partijen
Info@feestwand.nl

Over ons

Feestwand, wij versieren uw feest! Dit doen wij met een heldere en creatieve aanpak. Wij toveren met onze feestwanden elke ruimte om tot een geschikte lokatie voor uw feest. De wanden zijn van een goede kwaliteit materiaal vervaardigd en schitterend van kleur. Ze zijn leverbaar in lengtes tot 20 meter met een hoogte van 2.20 meter in verschillende thema’s.

Naast het plaatsen ven de diverse wanden kunnen wij nog meer voor u betekenen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een bar geheel in stijl of van het aanbrengen van echt zand en palmbomen voor nog meer tropische sferen? Wij laten het sneeuwen op uw après-ski-feest of bouwen een ruimte om tot een echte disco, met gliterbollen en lichteffecten. Niets is voor ons te gek!

Wij werken samen met betrouwbare partners in licht, geluid en catering. Wij kunnen dus ver gaan, maar hoe ver wilt u dat wij gaan? Zoekt u de juiste aankleding voor uw feest, dan bent u bij Feestwand aan het juiste adres. Wij versieren uw feest!

De Tropical Feestwand;

Zon, zee, strand, een lekkere cocktail en wuivende palmen. Met de Tropical geeft Feestwand uw beachparty een tropische sfeer.

De Amsterdam Feestwand;

De gezellige grachten met zijn karakteristieke panden, de sfeervolle wallen, Hollandser kan niet. Met de Amsterdam biedt Feestwand u dé ambiance voor een echte Hollandse avond.

De Disco Feestwand;

Uitgaan in de disco is van alle tijden. Waren het de sixties, seventies of eighties? Met de Disco laat u deze tijden herleven en gaan de voeten van de vloer op uw eigen discoparty.

D
e Après-ski Feeswand;

Op en top wintersport, voldaan van de piste en op naar de après-ski. Met de Après-ski, beleeft u een feest in winters decor. Laat de sneeuwpret maar beginnen!

De Voetbal Feestwand;

Stelt u zich eens voor; voetbal kijken in uw eigen stadion! Met de Voetbal kan dat, u zult uzelf in een stadion wanen, dicht op het veld, misschien wel dichter dan u ooit ben geweest.